Jornada HP

Synchronizace HP Jornada s PC a instalace programu

4. 6. 2010 19:36:00      Software


Pro synchronizaci Jornady s Windows XP se používá ActiveSync, ja jsem používal verzi 3.8. Pokud chceme synchronizovat Jornadu s Windows Vista nebo Windows 7, tak lze použít Centrum zařízení Windows Mobile, které je součástí operačního systému. Toto řešení se mi zatím nepodařilo rozchodit s použitím přes COM port, pouze přes kolíbku a připojení USB kabelem.

Instalace software s příponou CAB
Pokud si náhodou stáhneme nějaký software, jehož instalační soubor je s příponou CAB, stačí nakopírovat přímo na paměťovou kartu a spustit v Jornadě. Při instalaci budeme dotazáni, kde se má aplikace nainstalovat a instalace proběhne v pořádku.

Instalace aplikací bez kabelu
Někdy se nám může stát, že máme instalaci spustitelnou ve Windows, ale nemáme možnost provézt synchronizaci, třeba z důvodu, že máme Win 7 a nemáme kolíbku, nebo nemáme kabel. V tomto případě stačí spustit danou instalaci přímo na počítači (v případě použití na Windows XP a starším je nutné mít nainstalovaný ActiveSync). Vyskočí okno, že aplikace se na zařízení nainstaluje při další synchronizaci, toto zavřeme a přímo na disku najdeme soubory s příponou CAB, které pak můžeme nainstalovat přímo na Jornadě. V případě Windows Vista/7 tyto soubory nalezneme na C: \Windows\WindowsMobile\NazevInstalovaneAplikace a v případě Windows XP na C:\Program Files \Microsoft ActiveSync\NazevInstalovaneAplikace.



Příspěvky k článku

-- Zatím žádné příspěvky --

Nový příspěvěk k článku

Nadpis
Text
Vaše jméno
  Ulož

Nejnovější články

23. 6. 2015
Linux na Jornadu

23. 6. 2015
Ochrana displeje

10. 1. 2011
Adobe Reader pro Pocket PC 2.0


Prohledavá se text a nadpis

Skip Navigation Links.

mrowka@mrowka.cz

Jornada HP

Mrowka web(c)